02 martie 2009

Thriller in plin câmp

Mă aflu într-o casă mare, veche şi părăsită din mijlocul unui câmp unde avuseseră loc o serie de crime efectuate cu un topor de către un copil mic pe care nimeni nu îl găsea. Fac parte dintr-un comitet de investigaţie care începe să ţină o şedinţă într-un din încăperi despre cum urmează să demareze acţiunile de investigaţie. Printre aceştia îl recunosc pe Lucian*, care, fiind foarte binedispus, face bancuri tot timpul şi ţine în urmă toată discuţia. Pornind în căutare de indicii, găsesc toporul crimelor, împreună cu un târnăcop asamblabil, moment în care îmi dau seama că ucigaşul este prin apropiere.

Intru apoi într-un joc pe calculator cu Formula 1 şi conduc un monopost Ferrari cu viteze ameţitoare. Ajung în cele din urmă la Monte Carlo intenţionând să fac plajă, dar îmi dau seama, ieşind afară din maşină, că sunt dezbrăcat.

* fost coleg la UniCredit Leasing

2 comentarii:

Anonim spunea...

In mod intamplator,eu visez in fiecare noapte, dar simt nevoia sa povestesc doar ce e iesit din comun. Si amintirile mele sunt uneori iesite din comun.
Azi noapte eram la albena, unde am fost asta vara..probabil cea mai libertina, liberala vacanta din viata mea. era 2 sau 3 noapte. se vedeam luminile statiunii de la balcon si valurile intunecate maturand cam agresiv plaja. era septembrie deja..el statea infasurat in cearceaf pe scaunul de plastic tragand usor din tigara si sprijinindu-si capul de balustrada balconului. tocmai imi spusese ca se gandeste la cealalta cand e cu mine. intinuiam ca ii pare rau acum, ca de fiecare data cand se purta cu mine ca si cum as fi si prietena si iubita.
Eu ma simteam bizar..eram atenta la cum ii batea vantul suvitele lungi de par si cum tine degetele pe sticla de vin. mai devreme, parul acela imi gadila fata si gatul si mainile lui..
Ii iau sticla de vin din mana si beau cu pofta, prefacandu-ma ca nu-mi pasa de faptul ca sunt aproapte goala pe balcon si pe interior.

Vladi spunea...

Nice... :)