10 martie 2009

Noaptea paranoiei

Mă aflu într-un hotel vechi unde fac sex cu o femeie brunetă pe care nu o cunosc şi cu care pun în practică numai poziţii complicate. În tot acest timp, televizorul este deschis şi mai trag cu ochiul la o emisiune despre un cuplu homosexual care îşi vinde povestea lor de afaceri foarte prosperă pe YouTube. Observăm apoi nişte gândaci albi pe covor care deveneau tot mai mulţi. Mi se face teamă că ar fi putut apărut de la relaţia sexuală.

Sunt apoi în clădirea ASE de pe Căderea Bastiliei, unde observ că îmi apare pe cot un coş mare care tot creşte. Nu îl sparg de teamă să nu pierd mult sânge. Apar imediat Tudor* şi Victor** îmbrăcaţi în halat alb şi cu o măşti de chirurg pe faţă prinzându-mă de mâini şi de picioare, pentru ca Oana Zăvoranu, îmbrăcată şi ea într-o uniformă albă de doctoriţă să vină cu o injecţie imensă pentru a mă scăpa de coş.

* Tudor Mircea, coleg de grupă în facultate
** Victor Tivadar, coleg de grupă în facultate

2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesanta ideea blogului, mai ales pentru ca are potentialul de a atrage multi cititori curiosi si cu manii periculoase de a-ti invada inconstientul si de a se regasi "printre randuri".

Vladi spunea...

Ce pot sa zic... am cautat sa gasesc o nisa pornind de la un obiective de marketing si management bine trasate.