09 martie 2009

La un pas de sex

Sunt în junglă şi asist la un spectacol de acrobaţie al unor maimuţe. ***** este una drintre ele şi are rolul de a le dirija. Totuşi păstrează tot timpul o figură tristă. Dintr-odată are loc un desant aerian armat combinat cu o ofensivă de tancuri. Victor* scoate capul dintr-un tanc şi începe să râdă isteric în timp ce distruge totul în cale cu tunul tancului său.

Mă aflu apoi într-un bar de ţară într-o comună din judeţul Sălaj, unde socializez fericit cu localnicii. Ulterior agăţ o localnică blondă despre care aflu că este câştigătoarea concursului sătesc de miss şi despre care descopăr că are două perechi de sâni, una mai mare pentru ocazii speciale şi una mai mică pentru activităţi obişnuite. Fiind foarte încântată că vin din Bucureşti, îmi şopteşte că va folosi perechea mai mare cu mine. Nu mă aleg totuşi cu nimic pentru că nu sunt în stare să beau berea lor locală făcută din alcool medicinal.

* Victor Tivadar, coleg de grupă în facultate

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si tu trebuia sa o minti ca ai mai multe .... dar in deplasare o iei pe cea mai mica pentru ca e mai practica mai usor de transportat.

Vladi spunea...

Pai la doua perechi crezi ca mai eram lucid? :)