09 februarie 2009

9 februarie

Sunt în Buzău, la şcoala generală şi trebuie să dau un test la informatică. Înainte de a pleca, îmi strâng toate informaţiile pe hard disk-ul unui laptop, dar îmi dau seama că nu mai e mult timp şi las laptopul acasă gândindu-mă că am strâns pe el numai muzică electronică, ceea ce nu se va asculta acolo şi mă resemnez cu gândul că voi asculta manele şi muzică rap. Îl sun pe Bîrlă* pentru a-l întreba dacă şi-a învăţat. Pornesc la drum cu bicicleta de undeva din zona industrială a oraşului şi o iau pe Spiru Haret, cu gândul de a ajunge în zona Micro XIV**. Purtând tricoul aniversar de 24 de ani*** trec pe lângă un ţigan care îl recunoaşte şi începe să mă înjure spunându-mi "s-o tai din faţa lui". După un scurt moment de oprire decid sa-mi continuu drumul pentru a nu întârzia, urmând ca de el să mă ocup mai târziu.

Merg apoi la o reuniune de bere cu lumea de la Atelierele ADfel 2008. Laura**** comandă o băutura din grăsime de porc servită într-o coajă de nucă de cocos tăiată pe jumătate. Îmi dă şi mie să gust dar gura îmi ia foc şi scuip imediat. Daniel***** începe să râdă făcând ca o maimuţă.

La întoarcerea spre casă mă întâlnesc cu Alina******, care până să intru în bloc îmi ţine mâna pe fund. Când mă întorc spre ea, mă trage de nas şi fuge.

* Florin Bîrlă, coleg de clasă din şcoala generală cu rezultate slabe la învăţătură
** cartier rău-famat din Buzău
*** tricou inscripţionat "VII-AVGVSTVS - DIES GRATIAE"
**** Laura Costăchescu, participantă la Atelierele ADfel 2008
***** Daniel Dobrin, participant la Atelierele ADfel 2008
****** prietenă cu care conversez în special pe Yahoo! Messenger

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sa va sperii?
Eu azi-noapte am visat ca initial am fost de acord ca cineva sa-mi taie sanul stang, operatie care a durat ceva si ma uitam din cand in cand sa vad unde a ajuns cu rotorul. dupa ce a terminat, ma asteptam sa ma panseze, insa nimeni nu mai venea si aveam senzatia ca mi s-a furat ilegal un organ. Ma gandeam ce ar putea face cu el.. mi-am tras bluza peste si am observat cat de ciudat statea ridicata doar pe sanul ramas. mirosea a spital dar eram la mine in sufragerie.

Vladi spunea...

Asta suna intr-adevar a vis, la cum s-a desfasurat actiunea. Dar cu cine avem onoarea? :)

Anonim spunea...

Mi-l şi imaginez pe Daniel râzând ca o maimuţă. Foooooarte funny! :D



ps: Eu am visat de curand, într-o noapte, că aveam nişte butoane de ctrl, +, - şi că pur şi simplu mişoram şi măream tot ce visez. A fost undeva la limita din a mă speria groznic şi a fi fascinată.

Anonim spunea...

DRAGA MI.RE.LA virgula
Nu am facut decat sa imi joc rolul foarte bine pt ca Vladi ne-a spus clar sa nu ne abatem foarte mult de la scenariu . Tu crezi ca pentru Laura a fost usor sa bea zeama aia produsa de supurarea imaginatiei lui Vladi?
Daca vrei sa ma vezi Live , poti sa dai o proba pe subconstient@valdi si poate primesti si tu dreptul de a te conecta prin visul tau sa joci alturi de noi in Visul lui Vladi .
Ps -Vladi vezi ca in urmatorul vreau sa fiu bogat

Anonim spunea...

heeeeeeeeei.. dacă putem să ne alegem şi eu vreau să fiu bogată şi să locuiesc în Caraibe. Daydreaming.