10 februarie 2009

10 februarie

Mă aflu cu părinţii într-un talcioc. Mama vrea să-mi cumpere un tricou, dar nu îmi arată decât haine foarte mari. Dau o fugă până peste drum unde vreau să găsesc un magazin cu tricouri ale echipelor de fotbal, dar îmi dau seama că partea aceea este închisă. Plec în fugă până la o cabană montană pentru că trebuia să folosesc toaleta. Mă aşez pe vas dar din păcate înfund toaleta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

un vis frumos ar fi de exemplu,sa nu mai stau acum la birou,ci sa fiu undeva in vacanta pe malul marii sau oceanului,sa fie cald si sa bata briza!-Dar visez si eu cu ochii deschisi,oftez si ma intorc la teancul de acte.......asta-i viata?

Anonim spunea...

Un vis frumos ar fi sa vina colegul meu de servici de la etajul de sub mine si sa ma invite la o cina romantica, aici in vazul tuturor...si chiar sa se tina de cuvant.

Anonim spunea...

Eu tot visez ca intra peste mine la baie ,colega de serviciu (de la etajul superior)care este usor beata si foarte excitata si imi adreseaza doar cateva cuvinte "hai ca nu avem foarte mult timp " ..... si sa repetam chestia asta cateva zile la rand fara sa discutam altceva .
ps - intr-o zi poate sa vina si cu prietena ei cea mai buna