05 ianuarie 2009

5 ianuarie

Mă aflu într-un parc de distracţii şi sunt Leslie Nielsen pe urma unui răufăcător. În timp ce coboram pe nişte scări, mă abordează secretara preşedintelui SUA şi îmi spune că mă aşteaptă cineva, după care îmi bate apropouri ca îmi înşel soţia şi mă chestionează în legătură cu persoana pe care trebuie să o întâlnesc.

Plin de remuşcări din cauza fatpului că ieri nu am mai postat pe blog, umplu două hârtii cu toate visele mele din toate timpurile. Apoi îi fur o idee de-a lui Kramer din serialul Seinfeld pentru a o înregistra la OSIM*.

În cele din urmă, organizez o petrecere la casa bunicilor din Buzău. Spre sfârşit, Daniel** vine cu un stick de memorie la calculatorul meu pentru a descărca pozele şi se laudă cu o cucerire de-a lui. Vreau apoi să plec la culcare şi fiindcă lumea nu pleca, mă dezbrac în faţa lor, după care mă intimidez. Mă îmbrac şi fug după Daniel să descarc pozele de pe stickul lui şi pentru mine. Ies din curte în şosete şi îl găsesc într-o Dacia veche în faţa porţii cu un animal în braţe.

* Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
** Daniel Dobrin, coleg de Atelierele ADfel 2008

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred că ar fi mai mult decât încântat Michael Richards să ştie că cineva ar vrea să fure ideile personajului său.. mai ales în vis.

Anonim spunea...

Da pai daca te-ai dezbracat mi-am dat seama si am plecat si am tot incercat sa fac Dacia aia sa porneasca dar tot nu mergea asa ca m-am trezit si m-am dus la baie si a doua oara cand am vrut sa intru iar in vis cu tine nu mai erai online (probabil erai treaz ) si mi-am ales alt grup in alt vis daaa tot nu am nimerit in dala de sunt putred de bogat ca toate alea cu bogatie erau full de daia de se culca de la 8 ..